lördag 8 augusti 2009

Lördagsfolket

Lördagar är sköna dagar. Har alltid varit, kommer alltid att vara. Iallafall de dagar flickvännen är ledig från jobbet så man slipper sätta larm på morgonen och se glad ut för att gå upp...

Efter en stabil frukost blev det en runda på stan med Nordgärd. Inköp av en slips bland annat. En mörkblå en för mina ljusblå skjortor, har fyra stycken nu så det kändes behövligt med en passande slips. 300 spänn för en silkesslips var inte så farligt.

Sedan blev det även en traditionell lunch på sandwallspiazan, Viskan närmare bestämt. Räkbaguette beställdes och det kan ha varit en av de bästa räkbaguetterna jag haft på länge. Handskalade räkor och varmt vitlöksbröd. Satt mycket fint!

Blev även en glass sedan, en klassisk Magnum mandel. Slår aldrig fel! Framförallt inte om den avnjuts på en bro över Viskan med en magnifik fontän framför näsan. Skön dag. Bra där, fin där, kungen.

Bonusbild nummer ett, trodde aldrig det skulle komma den dag då jag besökte Pressbyrån och köpte det senaste numret av Veckorevyn. Men har Elin Kling designat en tygkasse med texten Love Elin, då kan jag fasen inte låta bli. Beep beep på den, Style by Kling är underskattat. Är man mindre man nu för denna eskapad?

Inga kommentarer: